Prvi festivalski parfem MEF – Miris Međimurja

U hotelu ‘Golfer’ u Termama Sveti Martin na konferenciji za medije, održane uoči večerašnjeg 13. Međimurskog festivala zabavne glazbe predstavljen je prvi festivalski parfem. Riječ je o ženskom i i muškom mirisu MEF.

O ideji projekta koji je osmislio u suradnji s direktorom festivala Rajkom Dobošićem, tvorac parfema MEF Dejan Levačić je kazao kako je riječ o mirisima koji su jedinstveni u dočaravanju ljepote i gostoprimstva koje ljudima pruža Međimurje.

– Moj prvi parfem koji sam dizajnirao, kazao je Levačić, bio je za jednu političku stranku. Sve je počelo doma kao zanimacija i veselje za moje kćeri, no, ispalo je odlično. Na nagovor Rajka Dobošića ovo je novi projekt kojim smo htjeli biti inovativni i ponuditi nešto novo i jedinstveno.

Kada je riječ o mirisima MEF oni su napravljeni na  slatkastoj bazi vina, ali i s kombinacijom u kojoj se osjeća međimurska zemlja i note koje podsjećaju na jesen u Međimurju. Svi oni koji poželi parfeme MEF mogu se javiti na info@mef.com i dobit će željene informacije oko nabave mirisa.

Izvor: emedjimurje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *