Ogroman broj pristiglih skladbi za ovogodišnji MEF

Sinergijom Dana Martinja, renomeom Toplica Sveti Martin i tradicijom, ovogodišnji 13.Međimurski festival po drugi puta održati će u studenom u sportskoj dvorani Terma Sveti Martin.

I to u svom definitvno najboljem izdanju. Interes pjevača ove je godine premašio sva očekivanja Organizacijskog odbora, a uz pristigle skladbe vrsnih domaćih autora, našle su se i one iz Slovenije,  BiH, Srbije, Makedonije.

Sada slijedi najteži posao i to pred umjetničkim direktorom festivala Mladenom Burnaćom i komisijom koja će preslušavanjem pjesama u nekoliko dana odabrati 21 skladbu za festivalsko predstavljanje.

Uz ovogodišnju veliku produkciju i popratna događanja u sklopu Dana Martinja s pravom možemo očekivati prestižno izdanje MEF-a uz suorganizaciju Hrvatskog društva skladatelja. O tome mogu svjedočiti i popularni izvođači od kojih izdvajamo tek nekolicinu do konačne odluke selekcijske komisije:

Učiteljice, Srebrna krila, Petar Dragojević, Mila Elegović, Alen Islamović, Neda Parmać, Leo, Petra Kovačević, Nina Kraljić, Ana Rucner, Emina Arapović, Jelena Žnidarić, Lidija Bačić, Gazde…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *