Mladen Burnać umjetnički direktor 13.MEF-a

Ovogodišnji 13. Međimurski festival zabavne glazbe koji se održava u studenom u Toplicama Sv.Martin i njegov Organizacijski odbor, uvelike rade na pripremama kako bi što kvalitetnije sproveli ovaj glazbeni događaj. a jedan od segmenata je i posao umjetničkog direktora koji zdušno obavlja Mladen Burnać koji je i sam nekoliko godina bio sudionik MEF-a.

Vjerujem u taj festival još od prvih dana. Prihvatio sam sa zadovoljstvom poziv da ove godine umjetnički vodim festival. Vjerujem da će imena ovogodišnjih sudionika i njihove skladbe premašiti sve prethodne godine i radim na tome od kada sam potpisao ugovor umjetničkog direktora. Ionako svojim renomeom MEF se sve ove godine profilirao u četiri vodeća festivala te vrste u zemlji. Usprkos jednom od najskromnijih budžeta od svih festivala, ekipa oko njega zaista je odrađivala veliki organizacijski posao uvijek na zadovoljstvo svih sudionika.

Veselim se 13. MEF-u u najljepšim toplicama Hrvatske i vjerujem da će ove godine festival postići največi kvalitetni skok kako u produkciji tako i skladbama. Zadovoljan sam što je i odziv pjevača rekordan i da bi svi rado nastupili na pozornici Međimurskog festivala zabavne glazbe. Dobar glas izuzetno kvalitetnih entuzijasta oko festivala daleko se čuo sve ove godine i moje je da se s istim žarom priključim i pridonesem ekipi“- izjavio je ovih dana Mladen Burnać.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *