MEF – Jedinstveni festival

Jedinstven po mnogo čemu, Međimurski festival zabavne glazbe sinoć je visoko podigao svoj rejiting. Ne samo po viđenju, imenima koja su nastupala, već po onom što drugi hrvatski festivali nemaju, a to je duša. Riječi su to svih sudionika 13.-tog izdanja Mef-a.

Druženje sudionika, organizacija, zajedništvo svih, ležerna atmosfera bez nervoze i napetosti u i oko festivala, osnovne su značajke cjelokupne atmosfere koja je dva dana vladala nad ovom glazbenom manifestacijom.

Još jednom, bez zadrške bilo koga od 18 izvođača, predstavnika HTV-a, sve pohvale ostvario je festivalski orkestar Damira Rodigera kao veliki oslonac kvalitete festivala.

Domaćin, Toplice Sveti Martin i ovog su puta bile sjajan suport festivalu i 150 gostiju koji su uživali ne samo u ambijentu krajolika, već kvalitetnim vinima najboljih međimurskih vinara.

Uz Međimursku županiju i župana Matiju Posavca, općini Sveti Martin na Muri s načelnikom Franjom Makovcem, Gradom Čakovcem s gradonačelnikom Stjepanom Kovačem, a od ove godine i Gradom Zagrebom i Milanom Bandićem, festival je otvorio sasvim novi potencijal u turizmu Međimurja. Sinergijom glazbe, enologije, gastronomije, kao destinacija koja bi uskoro mogla postati poznata daleko izvan granica Međimurja.

Nagrađeni na Mef-u 2015.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *