9. Dječji festival “MALI MEF” u subotu, 02. kolovoza od 19,30 sati

Manifestacija “Procijunkulovo” i ove godine bit će obogaćena dječjim festivalom MALI MEF koji iz godine u godinu prerasta u tradicionalan popratni događaj ove manifestacije. Na velikoj pozornici Trga Republike u Čakovcu 18 djevojčica i dječaka prikazat će svoja glazbena umijeća bilo kao autori ili izvođači.

Odbir izvođača i autora za ovogodišnji MALI MEF priremio je međimurski pjevački veteran i humanitarac Vladimir Košir-Tonka.

Raduje činjenica da i ove godine u konkurnciji za GRAD PRIX sudjeluju djeca iz naše, ali i susjednih županija. Prisjetimo se, prošlogodišnji Grand prix osvojila je Sarah Ferenčević iz Nedelišća s pjesmom „Zaljubila sam se“ za koju je glazbu i aranžman napisao Dean Mošmondor, a tekst Bojan Jambrošić.

I ove godine mladi pjevači podjeljeni su u dvije skupine i to onu sa autorskim pjesmama koje će debitirati na festivalu i izvođače s pjesmama po slobodnom izboru. Grad Čakovec osigurao je i prvu nagradu koja se tradicionalno dodjeljuje na ovom festivalu-dječji bicikl.

Nastupiti će: VINKA HOLJEVAC iz Podturna, LANA i LEA MATOTEK i MELITA NOVAK iz Šenkovca, NIKA FABIĆ iz Donje Dubrave, EVA ĆURIN iz Šenkovca, TIA PIKIJA iz Novog Marofa, duo VINKA SILADI i JELENA REBERNIK iz Čakovca, DOROTEA REPNJAK iz Ljubeščice, MARIJA MAGDALENA KOČILA iz Selnice, LEONA KUĆI iz Vugrišinca, MELANIE HORVAT iz Orehovice, ANA PAVLEKOVIĆ iz Radoboja, SARAH FERENČEVIĆ iz Nedelišća.

Show program obogatiti će Ansambl „PARADIDL“, MATEO MIKULIĆ iz Belice, BARBARA ZADRAVEC IZ Donjeg Mihaljevca, ANTONIJA JURINEC iz Ivanovca, ERIK BRAČKO iz Šenkovca i JERKO FABIĆ koji će ujedno voditi i konferansu.

Pokrovitelj festivala je Grad Čakovec, sponzori TM d.o.o. općina Orehovica i dr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *